1434 – 2013 Qurban Organisation

1434-2013Mahmud Es’ad Coşan Vakfı olarakbu yıl 8.’sini düzenlediğimiz kurban organizasyonu kapsamında, dünyanın farklı ülkelerinden vekalet gönderen hayırseverlerin kurbanlarını Avustralya’da kesip Endonezyalı gerçek ihtiyaç sahibi yüz binlerce aileye ilk elden ulaştırmaya hazırlanıyoruz.

MEC Vakfı olarak, sağlıklı ve semiz kurbanlıkların Avustralya’da özenle seçilmesinden helal tescilli modern tesislerde İslami usullere göre kesilmesine, etlerin soğuk hava muhafazasında gemiyle Endonezya’ya ulaştırılmasına, yılda bir kez et yeme imkânına sahip gerçek ihtiyaç sahiplerine “ilk elden” ulaştırılmasına  kadar her aşamayı hassasiyetle uygulayarak “uluslararası kurban organizasyonu” standartlarını yükseltmeyi hedefliyoruz. Aşama aşama neyi/nasıl yaptığımız hakkında bilgi sahibi olmak için buraya tıklayınız.

Bu yılki kurban organizasyonumuza katılım sona ermiştir.
Katılımda bulunan tüm hayırseverlere, yoğun ilgi ve teveccühleri dolayısıyla teşekkür ederiz.

Daha önce kredi kartınızla yapmış olduğunuz kurban kaydını görmek için tıklayın.
Vekalet ve ödeme işlemi ile ilgili sık sorulan sorular ve cevapları için tıklayın.

Kredi kartı ile sitemiz üzerinden yapılmış olan ve referans numarası alınmış bütün kayıtların vekalet ve ödeme işlemi tamamlanmış olup, herhangi bir ek işlem yapılmasına gerek bulunmamaktadır.

PREVIOUS QURBAN CAMPAIGNS &  OBJECTIVES

Through our last seven campaigns we have delivered qurban meat to a combined total of over 350,000 families (almost 1.5 million people) in genuine need. These organisations were supported on a global scale by many people from different regions of the world.

This year, with your support, we aim for our 8th International Qurban Organisation to deliver qurban meats to 100,000 families.

At MEC Foundation, we are conscious of the fact that Qurban is not merely an aid or donation campaign but rather an actual form of ‘ibadah.  With this understanding in mind, we strive at every step to fulfill your qurban obligation by following the proper Islamic rites and giving the due sensitivity, respect and attention to detail your ‘ibadah deserves.

We would like to take this opportunity to thank those who have favoured, chosen and entrusted us with the responsibility to slaughter and distribute their qurban for their kind support.