Kurban Emanetleriniz Sahiplerine Ulaşıyor!

Uzakları yakın eden, kalpleri birleştiren 11 yıl…

MEC Vakfı 11. Uluslararası Kurban Organizasyonunun dağıtım aşamasındayız! Avustralya Mahmud Es’ad Coşan Vakfı olarak “100 bin tebessüm” çağrısıyla 11.’sini düzenlediğimiz Hicri 1437 Uluslararası Kurban Organizasyonu kapsamında, kurban paketlerini Endonezya’nın Nusa Tenggara Barat Bölgesi’nde gerçek ihtiyaç sahiplerine ilk elden ulaştırıyoruz.

Uluslararası Kurban Organizasyonumuz kapsamında özenle seçilen kurbanlıklar, helal tescilli modern kesimhanelerde her bir aşaması vakfımız görevlileri tarafından kontrol edilerek kesildi. Kesim sonrası paketlenmesi yapılan kurban etleri, uzun süren resmi işlemlerin ardından, soğuk hava zinciri korunarak, bu yıl dağıtımın yapılacağı Endonezya’nın Nusa Tenggara Barat Bölgesi‘ne ulaştırıldı.

Vakfımızın bu yılki dağıtımları, 6 Kasım 2016 Pazar günü Orta Lombok’ta düzenlenen büyük bir törenle başladı. Tespiti yapılan binlerce Endonezyalı ihtiyaç sahibi aileye emanetleriniz, selamlarınız eşliğinde sevgi ve kardeşlik duygularımızla ve tebessümle ilk elden teslim edildi. Düzenlenen törende yapılan kardeşlik ve sevgi eksenli konuşmalar, sunulan nezih ikramlarla misafirlerimizin sizin adınıza memnun edilmeleri için azami gayret gösterildi.

Vakfımızın kurucusu Sayın Muharrem Nureddin Coşan, dağıtım organizasyona iştirak ederek bizzat kurban etlerini taşıyıp gerçek ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ilk elden takdim etti.

muharrem-nureddin-cosan

Sadece Allah (cc.) rızasını umarak, gerçek ihtiyaç sahibi kardeşimize ulaştırılan hediyelerinizin vesile olduğu tebessüm ve hayır duaların mutluluğunu, siz hayırsever kardeşlerimizle birlikte yaşıyoruz.

Kurban paketlerinin dağıtım aşaması, en ücra köşelerde yaşayanlar dahil yaklaşık 100 bin aileye ulaşacak şekilde devam ediyor.

Katkıda bulunan tüm dostlara teşekkür ediyor, 12. yılda, Hicri 1438 Uluslararası Kurban Organizasyonumuzda tekrar bir ve beraber olmayı diliyoruz.

Mahmud Es’ad Coşan Vakfı, Avustralya,
11.11.2016

FOTO GALERİ için tıklayınız.